Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 33 m2 Voříškova, Brno

Prodej bytu 1+1 33 m2 Voříškova, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Idylické bydlení v klidné části Brna obklopené přírodou. Přesně takový je byt Brně-Kohoutovicích, který exkluzivně nabízíme k prodeji.

Přímo v sousedství zelené obory Holedná nabízíme k prodeji vzdušný byt s dispozicí 1+1 a celkovou podlahovou plochou 33 m2.

Moderně zařízený byt s prostornou lodžií se nachází v 1. z celkových 9. nadzemních podlaží panelového domu s novým výtahem.

Kuchyně spojená s jídelnou je oddělená od většího neprůchozího pokoje. Dveřmi v obytném pokoji se pohodlně dostanete přímo na prostornou lodžii, která celý prostor příjemně provzdušní, prosvětlí a především vás přímo propojí se zeleným okolím bytu. Koupelna s vanou a WC jsou přístupné z chodby.

Topení ústřední, sporák a trouba v kuchyni plynová.

Bytový dům prošel revitalizací včetně zateplení a instalace plastových oken.
Budoucí majitel bude mít k dispozici praktickou sklepní kóji. Svůj vůz pohodlně zaparkujete na venkovním parkovišti přímo pod okny bytu.

Byt se nachází v sousedství oblíbené obory Holedná, která nabízí širokou paletu okruhů jak pro pěší, tak cyklisty. Ohrada také propojuje Kohoutovice s dalšími městskými částmi. Samotná ulice Voříškova se nachází na severním výběžku Kohoutovic, který je ze všech stran ohraničen zeleným lesem.

V pěší vzdálenosti je dostupná veškerá občanská vybavenost včetně supermarketů Lidl a Albert, lékárny, kaváren, restaurací, dětských hřišť, sportovního centra, tenisových kurtů, mateřské a základní školy apod.

Na přilehlé Libušině třídě jsou pak trolejbusové zastávky MHD.
Nenechte si ujít příležitost a domluvte si prohlídku, budeme se na Vás těšit v zelených Kohoutovicích!
Volejte 725 932 723.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky