Prodej zahrady 585 m2 Teplice

Plocha celková: 585 m2 Číslo zakázky: 22661
Název: Prodej zahrady 585 m2 Teplice
Celková cena: 1 090 000 Kč
Adresa: Teplice
Datum aktualizace: 17.06.2024
Stavba: Rekreační chata
Zástavba: Rekreační
Ochrana:
Umístění: Klidná část obce
Zdroj vody: Dálkový vodovod
Celková plocha: 585 m²

Hledáte krásnou slunnou zahrádku, plnou ovocných stromů a možností pěstování zeleniny, s chatkou v klidném prostředí v blízkosti Teplic ?
Rádi vám zprostředkujeme převod udržované zahrady ve vlastnictví města a v zastoupení majitele prodej chaty v osobním vlastnictví v Teplicích - Novosedlicích , v zahrádkářské kolonii Na Dolinách. Na pozemku se nachází podsklepená, patrová chata (prostorný sklep, spaní v podkroví), která je zapsána v katastru nemovitostí. Na chatku navazuje zastřešená pergola, je zde zavedená elektřina a sezónní pitná voda. Zahrada je terasovitě osázená ovocnými stromy (jabloně, třešně, švestky, broskve), keříky červeného, bílého a černého rybízu, angrešt, kanadské borůvky, ptačí zob, ostružiny. Jsou zde bylinkové a zeleninové záhonky. Dominantou zahrádky je prostorný bazén a okrasná skalka. Podél plotu jsou osázené túje. V zadní části zahrádky je suché WC a místnost se sprchou. Parkování je možné před zahradou a také je možný přístup zezadu zahrady. Prostředí je velmi klidné a atraktivní, občanská vybavenost je v blízkosti pozemku.

Stavba Rekreační chata
Zástavba Rekreační
Umístění Klidná část obce
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální tuhá paliva
Příjezdová komunikace Neupravená
Elektřina 230V
Doprava Vlak, MHD
Celková plocha 585 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky