Prodej zahrady 1690 m2, Slezské Rudoltice

Plocha celková: 1690 m2 Číslo zakázky: 22719
Název: Prodej zahrady 1690 m2, Slezské Rudoltice
Celková cena: 349 000 Kč
Adresa: Slezské Rudoltice
Datum aktualizace: 20.06.2024
Stavba: Studna
Zástavba: Venkovská
Ochrana:
Umístění: Okraj obce
Zdroj vody:
Celková plocha: 1690 m²

Žijete ve městě, občas vyjedete z města na výlet do přírody, abyste se nadechli čerstvého vzduchu a nabrali sílu, kterou potřebujete ke každodennímu shonu dnešního světa. Máte už hodně míst sježděno, která ale nejsou vaše a toužíte mít kousek vlastní přírody?
Tak právě pro Vás máme tento pozemek - zahradu o velikosti 1690m2 v obci Koberno.
Koberno je opravdu malá vesnice, část obce Slezské Rudoltice v okrese Bruntál a nachází se asi 3,5 km na severovýchod od Slezských Rudoltic. Obec se rozkládá v jihovýchodní části Osoblažského výběžku.

A jaké může být využití tohoto pozemku? Je zde možná výsadba ovocných stromů a pěstování vlastní zeleniny a ovoce a nebo můžete využít jen jako zahradu okrasnou pro rekreaci a odpočinek. V současné době je možné na pozemku postavit zahradní stavbu - domek pro uskladnění nářadí a možný je také karavan. Výhodou je také studna na pozemku a možnost připojení na elektrickou energii.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, ráda se s Vámi potkám osobně na prohlídce, kde Vám sdělím všechny podrobné informace. Těšit se na Vás bude makléřka Lucie Klečková.

Stavba Studna
Zástavba Venkovská
Umístění Okraj obce
Celková plocha 1690 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky