Prodej stavebního pozemku 2690 m2, Nová Bystřice

Plocha celková: 2690 m2 Číslo zakázky: 22768
Název: Prodej stavebního pozemku 2690 m2, Nová Bystřice
Info o ceně u RK
Adresa: Nová Bystřice
Datum aktualizace: 02.07.2024
Stavba:
Zástavba:
Ochrana:
Umístění:
Zdroj vody: Místní zdroj
Celková plocha: 2690 m²

Nabízíme Vám k prodeji krásný stavební pozemek o celkové výměře 2690 m² ve vesnici Nový Vojířov.

Nový Vojířov je vesnice, část města Nová Bystřice v okrese Jindřichův Hradec. Nachází se asi čtyři kilometry západně od Nové Bystřice, kde je veškerá potřebná infrastruktura, včetně obchodů, škol, a zdravotního zařízení. Je to nejen oáza klidu uprostřed nádherné a ještě téměř neporušené přírody, ale je to i místo s poměrně dlouhou, bohatou, ale málo známou nebo téměř zapomenutou historií.

Pozemek se nachází na krásném a klidném místě. Je zde vrtavá studna , el.energie, vzrostlé dřeviny upravované kolem celého pozemku, ovocné stromky, lesní borůvky, chata, pergola, golf Nová Bystřice vzdálený 4km, Golfresort Haugschlag 4km, lesy, cyklistika.

Pokud máte zájem o tento stavební pozemek, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvit si prohlídku. Tento pozemek je skvělou investicí do Vaší budoucnosti. Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Zdroj vody Místní zdroj
Příjezdová komunikace Betonová
Celková plocha 2690 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky