Prodej stavebního pozemku 1858 m2, Hostim

Plocha celková: 1858 m2 Číslo zakázky: 23052
Název: Prodej stavebního pozemku 1858 m2, Hostim
Celková cena: 1 500 000 Kč
Adresa: Hostim
Datum aktualizace: 10.09.2024
Stavba:
Zástavba:
Ochrana:
Umístění: Okraj obce
Zdroj vody:
Celková plocha: 1858 m²

Nabízíme k prodeji krásný stavební pozemek o celkové výměře 1858 m² v obci Hostim, vzdálený 9 km východně od Moravských Budějovic v mírně zvlněné krajině Jevišovických pahorkatin. V obci najdeme základní a mateřskou školu, dětské a fotbalové hřiště, cyklostezku, knihovnu, poštu a hostinec.

Pozemek je na okraji obce, mírně svažitý a je určený pro individuální bydlení. Je obklopen krásnou přírodou Vysočiny. K pozemku nabízíme i studii a vizualizaci rodinného domu. Přípojka elektřiny, plynu a vody je u pozemku. Pozemek má i vlastní studnu. Příjezd k pozemku je zajištěn po obecní komunikaci. Tento pozemek je ideální volbou pro ty, kteří hledají poklidné bydlení v malebné lokalitě.

Pokud máte zájem o tento stavební pozemek, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvit si prohlídku. Tento pozemek je skvělou investicí do Vaší budoucnosti. Swiss life a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru do Vašich představ požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vám vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění Okraj obce
Celková plocha 1858 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky