Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 223 m2, Sovolusky

Prodej rodinného domu 223 m2, Sovolusky

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Také u vás nastala potřeba klidu, jako tomu nebylo nikdy předtím? Rozumím.

V dnešní uspěchané době, chce člověk alespoň na chvíli vylézt z každodenní rutiny a odpočinout si na čerstvém vzduchu, posedět venku u kafíčka nebo si jen pohrát s dětmi na zahradě. Patříte mezi ty, kteří žijí v bytě, a rádi byste měli své takzvané únikové místo? Místo, kde se alespoň na chvíli zastaví čas, než se zase vrátíte do reality? Ráda vás provedu domem, který můžete přeměnit na svůj nový domov.

V dnešní době drahých energií určitě nový majitel ocení nízkonákladovost domu, který je zateplený. Vytápění je automatickým kotlem na peletky Atmos, 4x solární panely, akumulační nádrž 750l. Celoročně plně automatický provoz na TUV a vytápění. Dále je zde záložní plynový kondenzační kotel Geminox. V případě nepřítomnosti je možné peletkový kotel vypnout a dům provozovat na plynový kotel.
Ve druhém nadzemním podlaží je krbová vložka, která vytopí celé patro.

Pokud tedy hledáte dům, kde se můžete seberealizovat, zavolejte mi, ráda Vás domem provedu a řeknu Vám k němu veškeré potřebné informace.

Na prohlídce se na Vás bude těšit, Vaše makléřka, Lenka Mazánková.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky