Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 140 m2, Ledce

Prodej rodinného domu 140 m2, Ledce

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k prodeji RD 5+1 s výměrou 140 m2 se zastavěnou plochou 75 m2, se zahradou a pozemkem o celkové výměře 1209 m2. Dům z roku 2015 v perfektním stavu, v klidné části obce Ledce cca 6 km od Plzeňské čtvrti Bolevec.
Dům členěn - 1NP obývací pokoj s kuchyní + komora(spíž), dále pracovna(šatna, případně ložnice), dále sprchový kout + toaleta a technická místnost. V 2NP tři ložnice a prostorná koupelna.
Kuchyň vybavena moderními spotřebiči - indukční varná deska, digestoř, trouba a myčka. Podlahy opatřeny dlažbou a plovoucí podlahou. Voda vlastní, z vrtu - domácí úpravna vody.
Střešní krytina Bramac. Sedlová střecha s polovalbami. Zdivo Ytong 37,5 cm. Stropy MIAKO. Podlahy 1NP tepelně izolovány 80 mm polystyren, v podkroví podlahová izolace 30 mm. V podkroví sádrokartonové podhledy - zateplení 20 cm minerální vln. Okna plastová - dvojsklo DITHERM (0,79 W/m2.K.),vchodové dveře Europrofil s bezpečnostním celoobvodovým kováním. Nízké provozní náklady.
Teplá voda z boileru. Topení řešeno plynovým turbo kotlem Junkers se zásobníkem na TUV. Odpady svedeny do jímky, připravená přípojka na kanalizaci - kanalizace v obci spuštěna - momentálně před podpisem smlouvy o jímání odpadních vod s obcí.
Před domem dvě parkovacích stání - nabízí se alternativa zastřešeného stání pod pergolou.
V zadní části objektu zastřešené posezení s grilem. Zahrada vzrostlá, udržovaná se zahradním domkem na nářadí a zahradní techniku. Zadní část pozemku až k potůčku, neoploceno. V obci školka a základní škola do 5. ročníku, dále supermarket.

S financováním Vám pomůže konzultant Swisslife Select.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky