Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chaty 63 m2 Tůně, Pomezí nad Ohří

Prodej chaty 63 m2 Tůně, Pomezí nad Ohří

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Prodej třípodlažní rekreační chaty se zahradou ( 390m2 ) v Pomezí nad Ohří - Tůních. Velkým benefitem je klidná lokalita, les a blízkost vodní nádrže Skalka. Chata je zděná, se sedlovou střechou. Okna jsou dřevěná. Voda je čerpána z vlastního vrtu. Na pozemku jsou připraveny přípojky na obecní vodovod a kanalizaci. Teplá voda je ohřívána elektrickým průtokovým ohřívačem. V přízemí je předsíň s kuchyní, která je vybavena linkou, plynovým sporákem na propan butan a kamny na dřevo. Do patra se stoupá po bytelných dřevěných žebříkových schodech, které lze nahradit mlynářskými schody se zábradlím. V prvním patře je obývací pokoj s krbovými kamny, veranda, koupelna se sprchovým koutem a toaleta. V podkroví je ložnice s lodžií.
Přístup na pozemek je z obecní komunikace. Autobusová zastávka je vzdálena cca 250m. Cena je včetně smluvního a realitního servisu. Prohlídka je možná po dohodě s makléřkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky