Pronájem kanceláře 203 m2 Lednická, Praha

Užitná plocha: 203 m2 Číslo zakázky: 22526
Název: Pronájem kanceláře 203 m2 Lednická, Praha
Celková cena: 55 665 Kč (Za měsíc)

Nájemné i další ceny jsou uvedeny bez DPH, parkovací místo zámková dlažba 1.500 Kč / štěrkové parkoviště 650 Kč. Měsíční zálohy za služby a energie: 3.500 Kč, záloha za elektřinu 3.200 Kč, úklid 225 Kč. Kauce 110.000 Kč + odměna realitní kancelář
poznámka k ceně

Bez poplatků
Adresa: Lednická , Praha
Datum aktualizace: 23.05.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba: Komerční
Umístění: Klidná část obce
Stavba: Budova
Zařízeno: Ne

Pronájem moderního nebytového prostoru v Praze 9, Kyje, který je ideálním místem pro sídlo firmy a kanceláře. Prostory s plochou 203 m2 se nachází v nejvyšším 4. nadzemním podlaží kancelářské budovy z roku 2003 a nabízí také možnost parkování přímo u budovy.

Pokud hledáte vhodné prostory, které se stanou centrem vaší firmy, tak pro vás mám skvělou nabídku, kterou byste neměli přehlédnout. Nebytové prostory jsou udržované ve velmi dobrém stavu, variabilní a nabízí více možností využití pro vaše podnikání. Část prostoru je řešen formou samostatných kanceláří, část otevřeným prostorem typu open space příp. showroom apod. Kanceláře jsou pronajímány jako nevybavené. Pronajměte si výjimečné nebytové prostory v Praze 9 Kyje.

Získáte jednoduchý přístup k hlavním dopravním tepnám Prahy. V okolí budovy je několik zastávek městské hromadné dopravy.

Na pozemku je možné po dohodě využívat parkovací místa pro vás nebo vaše zákazníky. Ušetříte tak čas a snížíte stres s hledáním parkovacího místa.

Nájemné je uvedeno bez DPH, dvě parkovací místa na zámkové dlažbě 1.500 Kč bez DPH / místo / měsíc, další parkovací místa po dohodě na štěrkovém parkovišti 650 Kč bez DPH / místo / měsíc. Měsíční zálohy za služby a energie: záloha za plyn a vodu 3.500 Kč bez DPH, záloha za elektřinu 3.200 Kč bez DPH, úklid 225 Kč bez DPH. Kauce / jistota 110.000 Kč + odměna realitní kanceláře.

Nenechte si ujít tuto příležitost. Nejlépe uděláte, když zavoláte. Vysvětlíme si všechny detaily a domluvíme se na prohlídce. Přesvědčit se na vlastní oči je vždy nejlepší. Radim Macháček

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Velmi dobrý
Zástavba Komerční
Umístění Klidná část obce
Stavba Budova
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ano
Výtah Ano
Počet podlaží objektu 4
Číslo podlaží 4
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Parkování Ano
Počet míst k parkování 2
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední plynové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace Internet, Kabelové rozvody
Elektřina 230V
Doprava Silnice, MHD
Plocha užitná 203 m²
Celková plocha 203 m²
Rok výstavby 2003
Třída energetické náročnosti budovy B - velmi úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky