Prodej stavebního pozemku 1485 m2 Chmelařská, Kněževes

Plocha celková: 1485 m2 Číslo zakázky: 22518
Název: Prodej stavebního pozemku 1485 m2 Chmelařská, Kněževes
Celková cena: 2 190 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Chmelařská, Kněževes
Datum aktualizace: 09.05.2024
Stavba:
Zástavba: Obytná
Ochrana:
Umístění: Klidná část obce
Zdroj vody: Dálkový vodovod
Celková plocha: 1485 m²

Dobrý den, hledáte ideální místo pro vybudování vašeho rodinného domova? V exkluzivním zastoupení majitele Vám představujeme jedinečnou příležitost realizovat své vlastní stavební záměry ve výjimečné lokalitě městyse Kněževes, pouhých 6 kilometrů od Rakovníka a 30 minut jízdy od Prahy.

Tento rovinný pozemek o velkorysé rozloze 1485 metrů čtverečních je jako stvořený pro rodinné bydlení, obklopený malebnou krajinou středočeského regionu.

Územní plánování obce klasifikuje nemovitost jako plochu smíšenou obytnou venkovskou a udává maximální zastavitelnost pozemku 35 % s možností vystavět např. rodinný dům s 2 nadzemními podlažími + podkroví. Inženýrské sítě jsou vedené na hranici pozemku.

Stavební parcela se nachází v klidné části Kněževsi, což zajišťuje ideální prostředí pro komfortní život. Blízkost veškeré občanské vybavenosti a zároveň snadný přístup do přírody nabízí to nejlepší z obou světů - pohodlí města a klid venkova.

S tímto pozemkem investujete nejenom do nemovitosti, ale především do budoucnosti Vaší rodiny. Kněževes nabízí ideální prostředí pro výchovu dětí, s dostatkem zeleně, školou, školkou, autobusovými zastávkami, vlakovou stanicí a širokým spektrem volnočasových aktivit pro celou rodinu.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací či osobní prohlídku. Vaše rodinná oáza už na Vás čeká!

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Zástavba Obytná
Umístění Klidná část obce
Zdroj vody Dálkový vodovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Šířka 45 m
Délka 55 m
Celková plocha 1485 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky