Prodej chaty 34 m2, Výkleky

Užitná plocha: 34 m2 Pokojů: 1 Číslo zakázky: 22559
Název: Prodej chaty 34 m2, Výkleky
Celková cena: 1 490 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Výkleky
Datum aktualizace: 24.05.2024
Druh objektu: Dřevěná
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Rekreační
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Přízemní
Umístění: Polosamota

Nabízíme k prodeji chatu v blízkosti vyhlášeného lomu Výkleky, pár kilometrů od Olomouce, Přerova a Lipníku nad Bečvou. Velkou výhodou je blízkost dálnice, takže současní majitelé to sem mají z Brna něco přes hodinu cesty.

Celková výměra dvou pozemků je 989 m2, kdy větší zahrada 768 m2 je oplocená a 185 m2 travního porostu je bez oplocení. V současnosti majitelé parkují na několik metrů vzdálené lesní cestě.

Dřevěná chata je postavena na pozemku o výměře 36 m2 na zděných základech a je z části podsklepená. V posledních deseti letech bylo provedeno několik estetických a technických vylepšení, jako například vnější zateplení, položení plovoucí podlahy či vytapetování. V chladných dnech je chata vytápěna kamny na dřevo, disponuje přívodem elektrické energie i napojením na internet a TV. Přívod vody z vlastní kopané studny na zahradě není technicky dořešen a funguje jen částečně. Toaleta je řešena suchým separačním záchodem.

Na pozemku zahrady, kromě dřevěné kůlny, se nachází také zahradní domek s kapacitou čtyř dalších lůžek. Společně se třemi lůžky v hlavní chatě tedy dokáže toto místo pojmout sedm nocležníků. Ti si mohou užívat spousty okolní zeleně, letních grilovaček, zábavy na zahrádce, klid a zejména koupání v nedalekém kamenolomu. Ten je v sezóně velmi populární, takže pokud vám na chatě někdy bude chybět společnost a zábava u vody, můžete si odskočit zaplavat právě do lomu.

Pokud vás tato rekreační příležitost zaujala, neváhejte se na nás obrátit pro více informací a dohodnutí termínu osobní prohlídky.

Druh objektu Dřevěná
Stav objektu Dobrý
Zástavba Rekreační
Typ objektu Samostatný
Typ domu Přízemní
Umístění Polosamota
Počet podlaží objektu 1
Stavba Rekreační chata
Zařízeno Ano
Bezbariérové Ne
Podzemní podlaží 1
Parkování Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 10 m²
Garáž Ne
Bazén Ne
Zdroj vody Místní zdroj
Rozvod topení Lokální tuhá paliva
Typ odpadu Jímka
Příjezdová komunikace Neupravená
Elektřina 230V, 380V
Počet lůžek 7
Plocha zastavěná 36 m²
Plocha užitná 34 m²
Plocha pozemku 989 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky