Pronájem bytu 2+kk 49 m2 Trnitá, Brno

Užitná plocha: 49 m2 Číslo podlaží:4 Číslo zakázky: 23105
Celková cena: 20 100 Kč (Za měsíc)

Nájemné ve výši 20.1000 Kč / měsíc zahrnuje také užívání garážového stání. Měsíční záloha za základní služby a energie 3.995 Kč, záloha elektřina 2.000 Kč. Jistota (kauce) ve výši 30.000 Kč + odměna realitní kanceláře.
poznámka k ceně

Adresa: Trnitá, Brno
Datum aktualizace: 26.09.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Zástavba: Obchodní a obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Ne
Počet podlaží celkem: 11
Číslo podlaží: 4

Právě se díváte na nájem nového bytu přímo v centru Brna o velikosti 2+KK s užitnou plochou 49 m2, balkónem o velikosti 11 m2, a vlastním garážovým parkovacím místem přímo v domě. V tuto chvíli je vše připraveno pro prvního nájemce. Bytovou jednotku najdete ve 4. nadzemním podlaží nového bytového domu Trnitá v centru Brna, hned vedle Galerie Vaňkovka.

Jedná se o nově vybudovaný bytový komplex a umožňuje kvalitní bydlení v centru Brna. Jednotka je složena ze vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, samostatné ložnice, velkého balkónu se vstupem z obou pokojů a koupelny se sprchovým koutem a toaletou.

Nová moderní kuchyňská linka je vybavena se všemi potřebnými spotřebiči: indukční varná deska, horkovzdušná trouba, myčka nádobí a chladnička. Na podlahách v celém bytě je použita plovoucí podlaha, v koupelně je položena šedá dlažba. Osvětlení všech místností je součástí bytu.
Parkovací stání je umístěno do garážového podlaží uvnitř domu.

Hezky provedená a účelně zařízená koupelna je vybavena zařizovací Villeroy & Boch, baterie Grohe. Napojení pračky je možné v chodbě bytu.

Do domu se vstupuje s použitím bezpečnostního čipu. Byt má instalovány bezpečnostní dveře s více bodovým uzamykacím systémem.

Díky tomu, že se byt nachází v centru města máte k dispozici veškerou občanskou vybavenost. Součástí komplexu je příjemný odpočinkový vnitroblok, který je přístupný pouze uživatelům bytů.

Nájemné ve výši 20.1000 Kč / měsíc zahrnuje také užívání garážového stání. Měsíční záloha za základní služby a energie 3.995 Kč, záloha elektřina 2.000 Kč. Jistota (kauce) ve výši 30.000 Kč + odměna realitní kanceláře.

Neváhejte zavolat, domluvíme se na všech detailech a prohlídce. Nejlépe udělá, když se přijdete přesvědčit na vlastní oči. Těší se na vás Radim Macháček

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Novostavba
Zástavba Obchodní a obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ano
Výtah Ano
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 11
Číslo podlaží 4
Podzemní podlaží 1
Balkón Ano
Plocha balkónu 11 m²
Parkování Ano
Plocha parkování 12 m²
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava Silnice, MHD
Plocha užitná 49 m²
Rok kolaudace 2024
Třída energetické náročnosti budovy B - velmi úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 264/2020 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky